Džon Mekinro
Youtube, screenshot
Džon Mekinro

Youtube, screenshot

Džon Mekinro, Foto: Youtube, screenshot

Džon Mekinro napravio je specijalno izdanje svoje emisije i nazvao je "Gem, set i meč ov trons", te najbolje tenisere uporedio s likovima iz popularne serije "Igra prestola". Interesantno je da jedino Novaku promenio pol.

Novak Đoković

Youtube/ Food Matters

Deneris Targerijan je kao Novak Đoković. On počinje tako što vas grli, voli. Oko sebe je okupio armiju ispravnih koji propovedaju pravdu i jednakost. Ali ako ga prevarite na terenu, on pušta svog zmaja sve dok ono što je prestalo ne pretvori u prah i pepeo.

Džon Snou - Rodžer Federer. To je lako. Ista prekrasna kosa, ista gracioznost tokom borbe. Mislili su da je mrtav neko vreme, a on se vratio među žive. Bira svoje bitke, ali je izgubio želju da bude na tronu. Ko drugi nego Rodžer.

Đoković, Nadal

EPA/Ettore Ferrari

Rob Stark - Saša Zverev. Mlad, zgodan, neustrašiv. Odgajate ga, a ubiju ga već u uvodnim epizodama. Baš kao i Sašu u prvim rundama grend slema.

Džejmi Lanister - Rafael Nadal. On je ubica kralja, dobio je nadimak po svrgavanju kralja još kao mladić. Rafael Nadal je uradio upravo to kada je sa trona zbacio Rodžera Federera.

PROČITAJTE JOŠ:

Sersei Lanister - Marija Šarapova. Divlja, ona koja ne oprašta. Svaki muškarac je želi, svaka žena je mrzi. To je Marija Šarapova.