Novak Đoković
Foto: Marko Metlaš
Novak Đoković

Foto: Marko Metlaš

Novak Đoković, Foto: Foto: Marko Metlaš

Đerar Pike, štoper Barselone i jedan glavnih ljudi novog Dejvis kupa, kaže da se nada da će Novak Đoković igrati na Završnom turniru reprezentacija u Madridu. Fudbaler Barselone kaže da se oseća nervnozno povodom početka Dejvis kupa, koji će se od 18. do 24. novembra održati u prestonici Španije.

Novak krunu čeka do juna!

AUTOR: D. B. DATUM I VREME: 16.11.2019. 08:15 Rafael Nadal, trenutno prvoplasirani na ATP listi, mogao bi da zadrži prednost sve do dela sezone koji se igra na šljaci Novak Đoković, Foto: EPA/Will Oliver Poraz Novaka Đokovića od Rodžera Federera u trećem kolu grupne faze Mastersa u Londonu (6:4, 6:3) ostavio je našeg najboljeg tenisera i bez šanse da se na kraju 2019.

"Nervozan sam povodom novog projekta jer je ostalo još sam nekoliko dana do početka. Nisam uplašen ničega. Mislim da će biti sjajan turnir, jedva čekam da počne", rekao je Pike za "COPE".

Novak Đoković zabrinuo je navijače jer je na meču protiv Rodžera Federera osetio bol u laktu, a samim tim je zabrinuo i Pikea.

"Nadam se da će svi moći da dođu. Đoković je rekao da je osetio bol u laktu, ali je potom dodao da ga nije mnogo mučio. Koliko sam razumeo, igraće naredne nedelje".

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski teniser je posle poraza kazao.

"Nadam se da to nije nešto što će me sprečiti da igram u Madridu. Bol je bio prilično oštar. Ipak, bio sam u stanju da odigram ostatak meča. Da sam osetio nešto stvarno ozbiljno, mislim da ne bih bio u stanju da držim reket".

Kanađani oslabljeni nastupaju na Završnom turniru!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 15.11.2019. 16:08 Kanađani će u Madridu, od 18. do 24. novembra, igrati u F grupi sa Italijom i SAD. Miloš Raonić, Foto: AP Chris Young Kanadska teniska reprezentacija biće oslabljena na Završnom turniru Dejvis kupa, jer je poziv zbog povrede otkazao Miloš Raonić.

Srbija se nalazi u grupi sa Japanom i Francuskom.

BONUS VIDEO:

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"