Đoković i Nadal
AP Nic Bothma
Đoković i Nadal

AP Nic Bothma

Đoković i Nadal, Foto: AP Nic Bothma

Španski teniser Rafael Nadal stao je u odbranu svetskoj broja jedan Novaka Ðokovića nakon zvižduka domaće publike na US openu i poručio da srpski as to nije zaslužio. Nadal, drugi nosilac na gren slemu u Njujorku, posle pobede nad Hrvatom Marinom Čilićem 3:1 u setovima za četvrtfinale, za razliku od Ðokovića, dobio je ovacije navijača.

Đoković trpi najveće potcenjivanje u svetu sporta! Njega ometaju i na treningu, a Federerove ometače bi odmah poslali u zatvor!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.09.2019. 08:15 - 03.09.2019. 09:54 Neslavan kraj turnira! Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2.

"Takvo ponašanje publike nije zaslužio. Novak je sjajan sportista. Ako je prekinuo meč znači da nije mogao da nastavi", rekao je Nadal, dan nakon što je Ðoković zbog povede predao duel Stanu Vavrinki.

Oglasio se Vilander povodom skandala na US Openu, nećete verovati njegovim rečima!

AUTOR: sportklub-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 23:14 Mats Vilander kaže da je Novak Đoković povlačenjem napravio "potez koji je morao da napravi". Mats Vilander u emisiji "Oko" na RTS, Foto: Screenshot, RTS Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2.

Nadal smatra da je Ðokoviću bilo najteže na US openu, gde je propustio priliku da odbrani titulu.

"Nije uspeo da dođe do novog trofeja na gren slemu i to na omiljenoj podlozi. Imao je dobru priliku, posebno nakon osvajanja Vimbldona", naveo je on.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal sada ima šansu da se dodatno približi Ðokoviću na vrhu ATP liste, a sledeći rival biće mu Argentinac Dijego Švarcman.

BONUS VIDEO:

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!