Novak Đoković
Alo/Marko Metlaš
Novak Đoković

Alo/Marko Metlaš

Novak Đoković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je donirao pet miliona dinara koronavirusom ugroženom Novom Pazaru. Na njegov novi prelep gest reagovala je mlada srpska teniserka Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka naše zemlje, obrativši se na Instagramu.

"Hvala, svetlosti naša, naš čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn".

Fatma Idrizović

Youtube/Sandžak Media

Fatma Idrizović, Foto: Youtube/Sandžak Media

"I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!", napisala je mlada Fatma na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tagovi

Komentari (6)

šane.

03.07.2020 08:35

zdrav srećan uspešan i voljen bio Ti i tebi dragi ljudi. hvala

Leposava

03.07.2020 09:42

S obzirom da i gospodin Adem Ljajić zaradjuje pristojan novac u svetu , mene interesuje koliko je donirao svom narodu .

boki

03.07.2020 09:53

sta reci na ove reci nrgo samo bravo bravo bravo.

milan

03.07.2020 10:44

Ovo je nasa ljepota ,srce malo natjerala si mi suze radosnice .Ovako se treba voljeti i vidjeti dobrota drugoga.

Žarko

03.07.2020 10:52

Hvala, svetlosti naša, naš čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn

Anđel

03.07.2020 10:53

I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!