Najbolji teniseri sveta
Scott Barbour/AAP Image
Najbolji teniseri sveta

Scott Barbour/AAP Image

Najbolji teniseri sveta, Foto: Scott Barbour/AAP Image

Jedna od najpoznatijih firmi koja se bavi kolekcionarnim figuricama "Funko" je nezamislivim potezom izostavila najboljeg tenisera sveta!

Naime, oni su predstavili u Njujorku novi set ovih pop-figurica, a poslednja serija se bavi teniskim legendama!

Tako su napravili minijaturne verzije Nadala, Federera, Venus Vilijams, Marije Šarapove, ali kao što ste mogli da pogodite u ponudi nema Novaka Đokovića!

Da stvar bude još gora, oni su ove figurice označili kao seriju: "Teniske legende", pa uz gore nabrojane, možete da pazarite i Džon Mekinra i Bjern Borga!

Ipak, najveće iznenađenje na ovom rosteru predstavlja australijski teniser Nik Kirjos! Mnogi su prokomentarisali kako je on zalutao, da bi umesto njega trebao da bude Đoković, ili Marej..

Ko zna, možda će u budućnosti i Novak dobiti svoju figuricu od ove poznate firme! 

Komentari (3)

Milibrot

27.02.2020 17:28

Neka su ga izostavili, utoliko će Noletov inat da potuče sve rekorde biti jači i veći. Dabogda ih sve pretekao i zapušio usta svima za svagda

Bane

28.02.2020 06:52

Nebitni američki pederčići.

Nadalina

29.02.2020 10:06

Apsolutno nema greske, Novak nikako ne moze biti minijaturan a buduci da ce tek postici najvece rezultate i srusiti sve rekorde u tenisu jos ne moze ni da predstavlja legendu.On je najveci, najuspesniji, bice najveci svih vremena i jos dugo dugo ziv i zdrav svojoj porodici i svima nama koji smo privilegovani da budemo njegovi sunarodnici i savremenici. Novak traje, ne da nije minijaturan vec je naprotiv grandiozan i istina je i stvarnost koja toliko pleni da podseca na legendu.