"ZNAO GA KAO KLINCA, BIO JE FANATIK" Tragično preminuli srpski reper predvideo blistavu Đokovićevu karijeru (VIDEO)

Legenda srpskog repa Davor Bobić Moskri je ostavio neizbrisiv trag u srpskoj muzici do prerane smrti 2005. godine u 27. godini života.

Novak Đoković, Moskri
Novak Đoković, Moskri, Foto: Alo/Marko Metlaš/printscreen

Lider kultnog benda Prti Bee Gee je napustio ovaj svet usled višegodišnjeg konzumiranja heroina. Poročan život baca senku na Moskrijev neizmerni talenat i svestranost koju je posedovao.

Njegovi najbliži prijatelji i preostali članovi benda benda Nikola Jarnović alijas Eufrat i Nikola Jelić alijas Mikri Maus su u podkastu "Agelast" govorili o Davorovoj svestranosti. Mikri je naglasio koliko je tragično preminuli muzičar bio odličan teniser i poznavalac samog sporta da je predvideo vrhunsku karijeru najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

"On je bio sportista iznad svega. Završio je Sportsku akademiju. Izašao je na ATP listu! Svi koji se bave sportom, pogotovo individualnim, znaju koliko je za**ban podvig izaći među takvo odabrano društvo. Makar ih bilo ne znam koliko hiljada na toj listi, on je ipak izašao na tu listu svojim zalaganjem, svakodnevnim treniranjem, odricanjem. U tim godinama tenis je bio sport koji niko nije pratio. Retko ko se bavio njime jer je skup sport. Teniska kolonija je bila jako mala. Svi su se oni znali, od 10. do 25. godine. On je meni rekao za Novaka Đokovića tri, četiri godine pre nego što se uopšte saznalo za njega na širem području. Ja sam njega pitao 'Jel' imamo mi nekog tenisera posle Bobe (Živojinovića)?' Boba je bio najlepši, najbolji je bio u tome što može da pojede prase u trku i to prase kada trči, ne on. 'Jel imamo neko? Ti se baviš tim tenisom, ne znam nikog, znam tvoje ortake..' I on otvara časopis "Tenis", lista...'E, vidiš ovaj'. Neki Novak Đoković ušao na ATP listu, petsto i neki...'E, taj će da bude strašan teniser!' Nije mi rekao da će biti najbolji nego da će biti mnogo dobar, jer je on njega znao kao klinca, dođe prvi na trening, plače, odlazi poslednji, pakuje svoje stvari, fanatik! Prepoznao je da će biti veliki igrač. Umre Moskri, ovaj posle dve godine uđe u top 20", ispričao je Mikri.

 

Sekvencu iz intervjua pogledajte na 1:05:21

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi