Novak Đoković
EPA-EFE/ANDY RAIN
Novak Đoković

EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Srpski teniseri Novak Djoković i Janko Tipsarević eliminisani su u prvom kolu dubla na turniru u Sinsinatiju. Poljsko - brazilska kombinacija Lukaš Kubot i Marselo Melo slavili su sa 2-0 u setovima, odnosno 6:2, 6:3.

Američki glumac otkrio koja holivudska lepotica je bodrila Noleta, a onda i sam dao stav o finalu Vimbldona! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 20:00 Prvi put je gledao teniski meč Novak Đoković, Foto: EPA/Adrian Dennis * Pobedio je Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2 * Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio * I dalje se govori o ovom istorijskom meču Novak Đoković je trenutno u Sinsinatiju gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine upravo protiv Rodžera Federera.

Srpski tandem, koji je dobio specijalnu pozivnicu, eliminisan je od drugih nosioca za nešto više od sat vremena igre.

U prvom setu je srpski par dopustio dva brejka Kubotu i Melu, a poslednji osmi gem najduže je trajao i njega su srpski teniseri ispustili, iako su imali priliku da produže trajanje prvog seta.

U drugom, igra je nešto duže bila u egalu, da bi Kubot i Melo ponovo napravili brejk, poveli sa 4:2 i onda uspešno slomili Đokovića i Tipsarevića, pa se plasirali u narednu rundu ATP Turnira u Sinsinatiju.

Srbiju će u dublu predstavljati i Laslo Đere i Dušan Lajović, koji će se kasnije u toku dana sastati sa Rejvenom Klasenom i Majklom Venusom.

PROČITAJTE JOŠ:

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Samo još krtice fale na terenu “Parken” stadiona pred meč sa Crvenom zvezdom