Novak Đoković
AP/Charles Krupa
Novak Đoković

AP/Charles Krupa

Novak Đoković, Foto: AP/Charles Krupa

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, mogao bi da bude podvrgnut novoj operaciji, objavili su američki mediji!

PROČITAJTE JOŠ:

Ugledni novinar "Njujork Tajmsa" Kristofer Kleri posvetio je tekst pobedniku US Opena, Rafaelu Nadalu koji se približio samo na korak do Rodžera Federera kada su u pitanju Grend slem trofeji, Španac je osvojio svoj 19. titulu na najvećim turnirima!

Ovaj američki novinar se osvrnuo i na probleme sa kojima su se suočavali dvojica najvećih konkurenata Nadala, u Njujorku!

"Nikad smo bliži 2020-im. 2010. su završene, a Nadal, Đoković i Federer su ih završili osvajanjem svih poslednjih 12 Grend slem titula", piše Kleri i nastavlja:

"Ali, oni su pokazali znakove 'smrtnosti': Federer je osetio bolove u leđima, a Grigor Dimitrov ga je pobedio u četvrtfinalu US opena. Tu je i problem sa ramenom za Đokovića, koji je predao Vavrinki u osmini finala i moguće je da neće igrati duži period vremena ako mu bude potrebna operacija ili poveći odmor".

Del Potro pecnuo Đokovića, onda je Srbin odgovorio u svom stilu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:35 Košarakši Srbije izgubili su u četvtini finala Svetskog prvenstva. Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel Selekcija Srbije nije ostvarila planirani uspeh i zbog poraza u četvrtini finala Svetskog prvenstva neće biti u prilici da se bori za jednu od medalja.

Novak Đoković

AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez

Srpski teniser je i pre US Opena imao problema sa ramenom, tokom turnira u Sinsinatiju prvi put se božalio na bolove, a sve je to kulminiralo u osmini finala. Iako je delovalo da je Đokoviću potreban samo duži odmor, prema rečima Kristofera Klerija ipak mu je potrebna operacija:

"Imam informaciju da je Đokovićevo rame dosta problematično i da bi moglo da bude potrebno više nego samo malo odmora", naveo je Kleri u opisu teksta aludirajući na to da bi najbolji teniser sveta mogao da bude podvrgnut hirurškom procesu.

Prema rasporedu Novaka Đokovića na zvaničnom sajtu, sledeći turnir na kojem bi trebao da učestvuje je Tokio iz Serije 500, a nakon toga Mastersi u Šangaju i Parizu i za kraj završni ATP turnir.

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle Argentine - "Problem je u saradnji"