"NE POŠTUJEM GA NI KAO ČOVEKA!" Kakve reči dolaze iz Engleske, Đoković ovakve kritike nikada nije dobio: "Usudiću se da kažem da je prost i zloban!"

Udarac koji će pamtiti!

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Alo/masanori jošida

Nekada najbolja teniskera iz Velike Britanije, Anabela Kroft je stala u odbranu Novaka Đokovića.

Ona je oštro kritikovala Nika Kirjosa koji je pokušao da morališe!

Anabela Kroft deli mišljenje sa Muratoglom, Gaskeom i Toni Nadalom:

"Verujem da je hteo da uradi ispravnu stvar, hteo je da je uradi iz pravog mesta (svog srca). Pokušao je da vrati tenis pred publiku, a Srbija u to vreme nije imala veliki broj slučajeva!" - smatra Britanka koja je dodala da razume i zašto je dobijao kritike, doduše jednim delom:

"Mislim da su stvari koje su se pojavile na društvenim mrežama, kao kada je igrao u noćnom klubu, kada su skidali majice i kada su se grlili, isto tako i na terenu... Potom su se dogodile loše stvari, igrači su testirani pozitivno, i sam Đoković je bio pozitivan kao i njegova žena!"

Osvrnula se i na australijskog tensera, Nika Kirjosa, koji je putem društvenih mreža kritikovao, vređao i omaložavao Đokovića, Tima i Zvereva:

"On zauzima poziciju visokog morala, bio je ekstremno vokalan! Ja ću se usuditi da kažem da je neverovatno koliko je prost i zloban prema svojim kolegama!" - smatra vlasnica jedne titule.

Osula je paljbu po Kirjosu, tek što je počela!

"Moram da kažem da nakon njegovog ponašanja koje smo videli svih ovih godina, ja nisam ta koja mora da poštuje to što on radi. Ja ga ne poštujem ni kao čoveka, način na koji on funkcioniše na terenu mi otežava da ga slušam dok on pokušava da izgovori iskrenu rečenicu!" - zabila je as Britanka!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi