Đoković i Ljajić
Alo/Marko Metlaš
Đoković i Ljajić

Alo/Marko Metlaš

Đoković i Ljajić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je donirao pet miliona dinara Novom Pazaru kao pomoć u borbi protiv virusa korona. Ovaj gest nije prošao nezapaženo, a na internetu se pojavila prepiska koju je Nole imao sa srpskim fudbalerom Ademom Ljajićem.

Ljajić mu se zahvalio u ime rodnog grada Novog Pazara.

"Brate moj, hteo sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim", napisao je fudbaler.

Prepiska Đokovića i Ljajića

printscreen

Prepiska Đokovića i Ljajića, Foto: printscreen

"Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji", odgovorio je Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Starina Novak

03.07.2020 01:11

Svaka cast za konverzaciju dvojice vrsnih sportista, humano i sportski. Voleo bi da se svi ljudi ponasaju kao ova dvojica mladih ljudi.