Vajda, Đere, Đoković i Ivanišević
instagram/djokernole
Vajda, Đere, Đoković i Ivanišević

instagram/djokernole

Vajda, Đere, Đoković i Ivanišević, Foto: instagram/djokernole

* US Open počinje 26. avgusta

* Brani titulu osvojenu prošle godine

* Na fotografiji se pored Đokovića i Đerea nalaze još i Marjan Vajda i Goran Ivanišević, kao i trener Boris Čonkić

Poslednji Grend slem u sezoni uskoro počinje, a Novak Đoković od 19:30 nastupa na glavnom terenu protiv Španca Karbaljesa!

Novak progovorio o kazni za Kirjosa kome se crno piše, a onda je otkrio koja pobeda u finalu mu je najdraža!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:02 Počinje u pohod ka odbrani titule! Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis * Ulazak Federera i Nadala je promenio dinamiku ATP Saveta * Nisu pričali o Kirjosu * US Open počinje sutra Novak Đoković je rekao da se na sastanku ATP Saveta u Njujorku nije pričalo o kazni za Nika Kirjosa, koji je na turniru u Vašingtonu napravio pravi skandal na terenu, on je u finalu vređao sudiju i priredio haos po ko zna koji put u karijeri.

Najbolji teniser sveta je danas imao pomoć srpskog tenisera Laslo Đerea i njih dvojica su odradili zajednički trening pred sam start!

Da stvar bude zanimljivija, prvi protivnik Đereu će biti još jedan teniser iz Srbije, Miomir Kecmanović.

"Zadovoljstvo mi je bilo da treniram sa Laslom na centralnom terenu US Opena. Srećno na turniru" - napisao je Novak na svom Instagramu.

Đoković i Vavrinka

twitter/ printscreen

Đoković i Vavrinka, Foto: twitter/ printscreen

Đoković je pre neki dan trenirao i sa  Stanislavom Vavrinkom, a sliku na svom tviteru je podeli Švajcarac sa opisom "ljudski emotikon", uz smajli koji šalje poljupce!

Bio je bezobrazan i zahtevao je odgovore, Đoković mu sasuso sve činjenice u lice!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 17:08 Čovek koji se drži do reči! Novak Đoković, Foto: twitter/ByJoeFleming * Novinar je bio bahat prošlog puta kada su se sreli * US Open počinje 26.

U finalu US Opena 2016. godine Vavrinka je pobedio Đokovića rezultatom (7:6, 4:6, 5:7, 3:6)! Pažnja Nole, nema opuštanja!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda