Novak Đoković
Vladimir Marković
Novak Đoković

Vladimir Marković

Novak Đoković, Foto: Vladimir Marković

- Pritisak koji mi je nametnut kako se sve više približavam najvećim rekordima doživljavam kao sastavni deo mog profesionalnog života. Kada ste na najvišem nivou, morate da prihvatite da ćete se susresti s ogromnim pritiscima, ali pitanje je da li ćete ih iskoristiti kao gorivo za sebe ili oružje protiv sebe. To je sve u glavi. Imam dugogodišnje iskustvo i zato ne osećam da me to opterećuje u velikoj meri, kao što je to bio slučaj na početku moje karijere - naveo je Novak Đoković za "Story".

Da li će Nole prestići Nadala i Federera?

 

Neki nisu baš oduševljeni što jasno i glasno govori svoje ambicije.

- Možda nekima smeta što imam najviše ambicije i što umem da ih verbalizujem, ali odrastao sam uz vaspitanje, da budem otvoren, transparentan i iskren. Takav je moj karakter, to je moja ličnost. Ljudi nekad možda vole pretvaranje i to takođe poštujem, ali ja to ne umem. Samo sam verbalizovao svoj cilj, a to je da, istorijski gledano, budem najduže rangirani broj jedan i to mi je prioritet - zaključio je Đoković.

Noleta očekuje duel sa Bornom Ćorićm na turniru u Beču a taj meč na programu je oko 17.30 časova.

Bonus video:

Komentari (2)

Sladjan

28.10.2020 10:05

Da nije te mrznje ljubomore protiv novaka,on nikada nebi bio najjbolji sportista svih vremena,izinata Prema neprijateljima!!!!!!cela srbija zeli da dodje I taj dan bar 350nedelja na vrhu,I 25 grenslemove,......Jos 2,3godine I to je to.....

boki

28.10.2020 16:28

Takvog te volimo ajde i ja da budem iskren Nole tebi svaka cast nego reci rati da malo zaveze jezik sto ti odradis sa znojem tvoj tata pokvari jezikom.