Novak Đoković
EPA/Andy Rain
Novak Đoković

EPA/Andy Rain

Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković potvrdio je učešće na ATP kupu, novom turniru koji će debitovati u januaru sledeće godine u Australiji!

Niko ga nije hteo, ni Federer ni Rafa, a onda ga je Nole uzeo po svoje! Posle treninga Srbin mu je ostavio emotivnu poruku! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 22:21 Komična scena u Njujorku! Novak Đoković, Foto: printscreen Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je zbog povrede morao da preda meč Švajcarcu, Stenu Vavrinki, odnosno titulu osvojenu prošle godine. Iako je trpeo bol još od finala Sinsinatija, Nole ipak nije mogao da izdrži, ali shodno tome lepo se proveo u Njujorku i pojavio se u jednoj američkoj emisiji.

Zvanični Tviter profil ATP Kupa je najpre objavio da će prvi teniser sveta učestvovati na ovom takmičenju, a Novak je u kratkom video klipu poručio da je spreman za ovaj turnir.

PROČITAJTE JOŠ:

On će predstavljati Srbiju zajedno sa Dušanom Lajovićem, a pored njih dvojice učešće su potvrdili i Rafael Nadal i Roberto Bautista Agut, koji će braniti čast Španije!

Da skroz upotpuni ovaj događaj potrudio se Rodžer Federer koji je najavio da i on dolazi na ovaj turnir!

Pored Srbije, Švajcarske i Španije, na ATP Kupu će sigurno biti Australija kao domaćin, zatim Grčka, Austrija, Japan, Velika Britanija, Italija, Nemačka, Hrvatska, Belgija, Francuska, Južna Afrika, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Gruzija, Argentina i Rusija.

Na ovom turnir će učestvovati 24 tima koji će biti podeljeni u šest grupa po četiri tima.

Dueli će imati dva singl meča i dubl meč koji će se igrati bez obzira na rezultate singla. U četvrtfinale će proći prvoplasirani timovi iz svake grupe plus dva najbolja drugoplasirana. Mečevi će se igrati u Sidneju, Brizbejnu i Pertu.

Nagradni fond je 15 miliona dolara, a na turniru će igrači moći da osvoje 750 poena za ATP listu u singlu, a 250 u dubl konkurenciji.

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Mi smo gomila gubitnika!"

 

 

 

Komentari (1)

Mimi

14.09.2019 10:08

Napred Nole!