Novak Đoković
printscreen
Novak Đoković

AP/Sam Greene

Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene

* Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

* U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva

Svi su upoznati sa time kakav je humanitarac i veliki čovek Novak Đoković, ovog puta je oduševio publiku u Americi još jednim svojim predivnim gestom.

Đoković u polufinalu turnira u Sinsinatiju, dao nam razlog za brigu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 08:15 U polufinalu će se sastati protiv Rusa Danila Medvedeva! Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo * U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan * Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u polufinale Sinsinatija čak sedmi put u svojoj karijeri!

Na utakmici sa Pablom Karenjom Bustom, ni Srbin a ni Španac nisu bile glavne zvezde tog dana već dečak po imenu Džoel koji je zajedno sa Novak izašao na teren.

Američki glumac otkrio koja holivudska lepotica je bodrila Noleta, a onda i sam dao stav o finalu Vimbldona! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 20:00 Prvi put je gledao teniski meč Novak Đoković, Foto: EPA/Adrian Dennis * Pobedio je Federera posle skoro pet sati igre sa 3:2 * Švajcarac je imao dve meč lopte koje nije iskoristio * I dalje se govori o ovom istorijskom meču Novak Đoković je trenutno u Sinsinatiju gde će pokušati da odbrani titulu osvojenu prošle godine upravo protiv Rodžera Federera.

Najbolji teniser sveta je pozvao dečaka da mu se pridruži i da sedne na njegovu klupu, a onda mu je otvorio i flaširanu vodu i dao! Sreća na dečakovom licu je neopisiva, najbolje bi bilo da pogledate video:

Prema dečijem Kliničkom centru u Sinsinatiju, Džoel je pobedio rak koji mu je dijagnostikovan pre nego što se rodio:

"Upoznao sam ga pre ulaska na teren. On je zapravo držao mene za ruku, išli smo ka terenu i čuo sam spikera kako je rekao da je preživeo neuroblastom kada je imao samo 10 dana, nosio je majicu 'Ja sam šampion'. Ti trenuci ostaju veoma dugo i želeo sam da mu bude prijatno. Znam šta mu znači da bude na terenu, a sa moje strane to je bila samo mala doza pažnje i čina da bi ga učinio da se oseća prijatnim" - rekao je Novak.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu