Novak i Jelena Đoković
EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Jelena i Novak Đoković

Profimedia

Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

Novak Đoković će se sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom do kraja ove godine useliti u velelepnu kuću koju je napravio na Pavlovačkom jezeru, između Rume i Vrdnika.

Kako Kurir saznaje, naš najbolji teniser odlučio je da uposli čak šesnaest ljudi da vode računa o domaćinstvu. On će imati pet batlera, tri kuvara, dve kućne pomoćnice, dve dadilje, dva konobara i četiri člana obezbeđenja, koji će danonoćno čuvati imanje, što znači da će za to morati da iskešira oko 15.000 evra mesečno.

- Nole i Jelena jedva čekaju da se presele u svoj novi dom, koji su počeli da grade pre tačno dve godine. Iako su mogli u rekordnom roku još prošle godine da završe sve i da se usele, Novak nije želeo da majstori žure i jure s radovima, nego je rešio da se sve uradi temeljno. Njemu je bilo bitno da se potpuno ispoštuje projekat, o kojem se vodilo računa do najsitnijeg detalja. Zato je i angažovao najbolje stručnjake za svaki segment posla - priča izvor blizak porodici Đoković.

Srđan Đoković

Alo!/M. Metlaš

Srđan Đoković, Foto: Alo!/M. Metlaš

On kaže i da posle useljenja Novak želi da ima ljude koji će mu pomoći u održavanju domaćinstva.

- Nole je organizaciju zaposlenih koji će raditi za njega prepustio majci Dijani i ocu Srđanu. Novakova želja je bila da ima dovoljan broj ljudi, tako da svi mogu da rade s lakoćom i zadovoljstvom. Noletu je važno da svi dolaze srećni i nasmejani na posao i da se osećaju kao da rade za sebe. Kako stoje stvari, on će imati pet batlera koji će voditi računa o kući i okućnici. Pored njih, tu će biti dve kućne pomoćnice i bebisiterke koje će pomagati Jeleni oko dece - kaže sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ:

Novaku su, prema rečima sagovornika, najvažniji kuvar i obezbeđenje.

- O tome je izuzetno vodio računa. Kuvari će spremati posebnu hranu koju oni poslednjih godina jedu. Što se tiče obezbeđenja, njegovi pripadnici će biti izdvojeni i imaće poseban deo na imanju odakle će moći sve da prate jer će svaki delić zemljišta i kuće biti pod video-nadzorom. U svakom slučaju, Novak i Jelena mogu spokojno da uživaju u svom raju. Iako zvanično stanuju u Monaku, verovatno će u Srbiji provoditi mnogo više vremena kad kuća bude gotova - završava izvor.

Novak Đoković

AP Mark Schiefelbein

Novak Đoković, Foto: AP Mark Schiefelbein

Podsetimo, prve fotografije nove kuće pojavile su se na društvenim mrežama kad su radovi bili grubo izvedeni, i tada se dalo naslutiti da Đokovići grade nešto što će zaista izgledati kao vila na Azurnoj obali.

Komentari (2)

Bravooo majstore

05.02.2019 22:57

Da imas Sposobnu zenu, kao sto je tvoja Majka, Sama bi cuvala decu i kuvala....ali....

Tomo

05.02.2019 23:51

5 batlera, 3 kuvara, 2 kucne pomocnice, 2 dadilje, 2 konobara i 4 clana obezbedjenja, =18!?