Nina Stojanović
balticopentennis.com
Nina Stojanović

balticopentennis.com

Nina Stojanović, Foto: balticopentennis.com

Srpska teniserka Nina Stojanović ispustila je veliku prednost i pobedu kojim bi se plasirala u glavni žreb US opena. Stojanovićeva je u trećem, poslednjem kolu kvalifikacija igrala protiv Amerikanke Tejlor Taunzend, ali je poražena u tri seta.

Dve rakete preletele su iznad Novaka i pogodile bolnicu! "Glasni zvukovi me ispune strahom"! (FOTO)

Njegov put od razorenog Beograda do vrha ATP liste je, najblaže rečeno, neverovatan, navodi CNN Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel * Tokom bombardovanja NATO Novak je imao 11 godina * Budile su ga eksplozije * CNN o tom periodu u Đokovićevom životu Novak Ðoković je imao 11 godina i spavao je u krevetu kada ga je probudila eksplozija, praćena sirenom za uzbunu i komadići polomljenog stakla.

Taunzend je slavila pobedu posle nešto više od dva časa borbe – 3:6, 7:6(5), 6:1. Nina je bila odlična u prvom setu i zasluženo ga dobila, ali je pala u drugom i gubila sa 5:2.

Ipak, usledio je povratak u taj deo igre i odlazak u taj-brejk. U tom delu igre naša teniserka bila je furiozna, povela sa ogromnih 4:0, ali se onda desio krah.

PROČITAJTE JOŠ:

Taunzend je vezala sedam od narednih osam poena i uvela meč u treći set, a u istom izuzetno lako došla do pobede i plasmana u glavni žreb turnira.

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića