Nina Stojanović
balticopentennis.com
Nina Stojanović

balticopentennis.com

Nina Stojanović, Foto: balticopentennis.com

Srpska teniserka Nina Stojanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u kineskom Gvangdžuu, pošto je izgubila od Samante Stosur iz Australije 6:2, 7:6 (7:1). Stojanović će žaliti za drugim setom u kome je ispustila čak 5:0 u gemovima i velikih šest set lopti, posebno u 12. gemu kada je imala vođstvo 40:0 na servis rivalke.

Do četvrtfinala Meca stigao posle velike borbe! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 19.09.2019. 08:55 Krajinović će u četvrtfinalu turnira u Mecu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Italijana Lorenca Sonega i Francuza Luke Puja. Filip Krajinović, Foto: AP Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Mecu, pošto je posle preokreta pobedio Španca Fernanda Verdaska 2:1 po setovima je bilo 3:6, 6:4 i 6:3.

Stosur je uspela da se pobedi posle velikog preokreta i izbori meč sa boljom iz duela Viktorija Golubić (Švajcarska) - Šuai Žang (Kina), dok će Stojanović morati da se zadovolji podatkom da se prvi put u karijeri plasirala u Top100. Srbija je ostala bez ijedne takmičarke u Gvangžuu, pošto je Aleksandra Krunić juče eliminisana u osmini finala.

PROČITAJTE JOŠ:

Turnir u Gvangdžuu igra se za nagradni fond od 500.000 dolara.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza