Novak Đoković
printscreen
Novak Đoković

printscreen

Novak Đoković, Foto: printscreen

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je zbog povrede morao da preda meč Švajcarcu, Stenu Vavrinki, odnosno titulu osvojenu prošle godine.

Iako je trpeo bol još od finala Sinsinatija, Nole ipak nije mogao da izdrži, ali shodno tome lepo se proveo u Njujorku i pojavio se u jednoj američkoj emisiji.

PROČITAJTE JOŠ:

On je u emisiji "Elenshow"  pokušao da nauči pomoćnika voditeljke te emisije kako da nauči da igra tenis.

Posle početnog pozdrava, Nole je rešio da baci Endija pravo u vatru, a pomoćnik Elen se nije najbolje snašao na terenu, ipak to nije sprečilo Novaka da ga stalno bodri.

Novak Đoković ide na operaciju?!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 10.09.2019. 17:12 - 10.09.2019. 18:25 Loše vesti ne staju! Novak Đoković, Foto: AP/Charles Krupa Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, mogao bi da bude podvrgnut novoj operaciji, objavili su američki mediji!

Nakon "teškog treninga", Endi je zamolio Đokovića da ga zove svako jutro da bi ga učinio srećnim, pošto je Novak bio apsolutna podrška nespretnom Endiju, koji se žalio na Elen da ga ne poštuje. Novak je odlučio da mu snimi glasovnu poruku i to kakvu:

"Hej Endi, ugasi sva svetla i zatvori oči, uskoči duboku u meditativno stanje! Ti si najzgodniji teniser na svetu, ti si sjajno ljudsko biće koji je sjajan u tome što radi, i uzmi to, podigni svoje pouzdanje i veruj u sebe. Volim te druškane!" - poručio mu je Novak.

BONUS VIDEO 

Selektor Aleksandar Đorđević opširnije o teškim porazima protiv Španije i Argentine!

 

 

 

Komentari (1)

Vanesa

12.09.2019 04:10

To Nole,svaka čast!