Marin Čilić
Tanjug/Kirsty Wigglesworth
Marin Čilić, Foto: Tanjug/Kirsty Wigglesworth

Hrvatski teniser Marin Čilić objavio je da je i na drugom testu na virus korona bio negativan. On je nastupao na teniskom spektaklu "Adria Tour" u Zadru, gde je turnir prekinut pre finala zbog potvrde da je jedan od učesnika, Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus.

Svi učesnici su nakon objave da je bugarski as pozitivan, momentalno otišli na testiranje.

Aleksander Zverev, Marin Čilić i Andrej Rubljov, nakon prvog testa su bili negativni, a hrvatski teniser je ponovo otišao na "proveru" i rezultati tog uzorka su takođe negativni, što je sam teniser obelodanio na društvenim mrežama.

"Srećan sam što mogu da vas obavestim da je posle obavljenog drugog testiranja na korona virus, nalaz opet negativan, što znači da su i moji kontakti sigurni. Svejedno, nastaviću s dvonedeljnom izolacijom i sa lekarskim kontrolama. Hteo bih da se zahvalim svima na porukama podrške kao i da poželim svima koji su zaraženi da brzo ozdrave", napisao je Čilić.

Nakon objave da je Dimitrov zaražen, testirali su se i ostali učesnici i članovi organizacije i potvrđeno je da je nekoliko igrača pozitivno uključujući prvog tenisera sveta i organizatora "Adria Tour", Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ: