Serena
Frank Gunn/The Canadian Press vi
Serena

Frank Gunn/The Canadian Press vi

Serena, Foto: Frank Gunn/The Canadian Press vi

* Bjanka Andresku je nova šampionka Rodžers kupa

* Postala je prva Kanađanka koja je osvojila Rodžers kup u poslednjih 50 godina

* Zahvaljujući osvojenoj tituli, Kanađnka će od ponedeljka biti 14. teniserka sveta, što će joj biti najbolji plasman u karijeri

Bez titule za Olgu, Nemica bolja u finalu

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 17:04 Njeno vreme tek dolazi. Olga Danilović, Foto: EPA/Sergei Ilnitsky Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da osvoji titulu na ITF turniru u nemačkom gradu Hehingenu. Danilovićeva, koja je nedelju započela kao 277. na WTA listi, poražena je u finalu od 162.

Amerikanka, Serena Vilijams, morala je usled povrede leđa da preda meč finala WTA turnira u Torontu i na taj način omogućila kanadskoj teniserki, Bjanki Andresku, da postane nova šampionka Rodžers kupa.

Mlađana Bjanka je do druge titule u karijeri došla pošto joj je Serena Vilijams predala finalni meč pri rezultatu 3:1 u prvom setu.

Bjanka

Nathan Denette/The Canadian Pres

Bjanka, Foto: Nathan Denette/The Canadian Pres

Bjanka je postala prva Kanađanka koja je osvojila Rodžers kup u poslednjih 50 godina.

Inače, Andresku je prethodno ove godine trijumfovala i u Indijan Velsu. Zahvaljujući osvojenoj tituli, Kanađnka će od ponedeljka biti 14. teniserka sveta, što će joj biti najbolji plasman u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

Kanadska tinejdžerka je na ovom turniru savladala tri Top 10 igračice, te protiv najboljih teniserki sveta sada ima skor 7:0.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića