Huan Martin Del Potro
EPA/Justin Lane
Huan Martin Del Potro

EPA/Justin Lane

Huan Martin Del Potro, Foto: EPA/Justin Lane

Ovog čoveka su uništile povrede, on je ipak uspeo da osvoji makar jedan Gren slem u karijeri i to u eri "velike trojke", pobedom u finalu US Opena nad Rodžerom Federerom.

Argentinski teniser, Huan Martin Del Potro (30) operisan je u subotu u Barseloni, posle povrede koju je zadobio tokom turnira u Kvinsu. U Engleskoj mu je stradala čašica kolena i operacija je bila jedina opcija.

On je na svom Instagram nalogu podelio sliku sa svojim fanovima i poručio je da je dobro!

PROČITAJTE JOŠ:

Stefanos Cicipas

AP/Bernat Armangue

- Operacija je prošla odlično, već se oporavljam. Hvala vam za poruke podrške i ohrabrenja! - poslao je Del Potro veoma optimističnu poruku preko Instagrama.

 

Njega čeka veoma duga pauza, a sasvim moguće je da se više neće vraćati na teniske terene pošto su prognoze za poptuni oporavak prilično neizvesne, budući da je već jednom prošao kroz istu povredu.

- Da li je taj meč bio poslednji u mojoj karijeri, ja to sada ne znam. Tokom oporavka moći ću čiste glave da razmislim dobro o svemu i znaću da li će moje telo moći da podnese napore kasnije - rekao je Argentinac pre operacije.

Nama ostaje da se nadamo da ova teniska priča neće da se završi na ovakav način i da će se Argentinac vratiti jači nego ikad!