NESTOROVIĆ GOVORIO O ĐOKOVIĆU "Zaraženi su lakše bolesni, ali ovi što ga napadaju su za psihijatriju! Teško je biti šampion ako si Srbin!"

Pulmolog dr Branimir Nestorović bio je gost na televizija "Prva"

Đoković, Nestorović
Đoković, Nestorović, Foto: AP - Pink printscreen

Nestorović je osetio potrebu da brani Novaka Đokovića od ogromnog broja napada i kritika posle organizacije turnira "Adria Tour".

Njemu je veoma teško pala medijska hajka na najboljeg tenisera sveta, a imao je šta da poruči kritičarima:

"On je doveo sve te ljude u Beograd, turnir nije greška, da li su grešili sa žurkom, to već možemo da diskutujemo. Meni niko ne može da zabrani da imam odnose sa HIV + ženom i da se zarazim. Svačije je pravo da se inficira i zarazi, a teško je biti šampion ako si Srbin" - rekao je Nestorović.

Tu se nije zaustavio, već je udario po "hejterima" još jače:

"Niko nije umro na Novakovom turniru. Par njih se zarazilo, i to je to, nisu ni bili teško bolesni. Napadali su ga, to je već bilo za psihijatriju, a sada ga teniseri brane, karijera tenisera ne ide ako sedi po bunkerima i ne trenira. Novak je jedan, kao što kaže Miljenko Jergović, on je divan čovek i veliki ljubitelj ljudi, pa tek onda komentarišite Novaka. Dino Rađa je sve lepo rekao" - zaključio je Jović!

Nekadašnji hrvatski košarkaš, Dino Rađa je bio najglasniji što se tiče branjenja Novaka Đokovića. Rađa je i sam bio pozitivan na koronavirus, ali se u potpunosti oporavio.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi