Novak Đoković
AP Photo/John Minchillo
Novak Đoković

AP Photo/John Minchillo

Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo

* US Open počinje 26. avgusta

* Brani titulu osvojenu prošle godine

* Prilika da se približi Federeru i Nadalu 

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je stoički podneo poraz protiv Danila Medvedeva u polufinalu Mastersa u Sinsinatiju!

Ruski teniser je pobedio Srbina sa 2:1 u setovima, a najviše zasluge za to imaju njegovi lucidni servisi.

Kirjos jedva dočekao novu priliku da pecne Đokovića, a Rusu je poručio jednu stvar! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:50 Na ovo smo navikli.. Nik Kirjos, Foto: EPA - EFE, David Crossling * Nik Kirjos učestvovao je na turniru u Sinsinatiju * Tokom meča vređao i pljuvao sudiju * Organizatori su munjevito odreagovali Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru Masters serije u Sinsinatiju, pošto je od njega u polufinalu bio bolji Danil Medvedev.

U četvrtfinalu ovog turnira. Novak je morao da uzme medicinski tajm-aut zbog problema sa rukom, u meču protiv Luke Puja, ali nije tražio izgovore za poraz.

"Odlično je ruka, nije bilo bolova, niti ikakvih fizičkih tegoba. Ne bih ni da pričam o tome, da ne ispadne da tražim izgovore za poraz", rekao je Đoković za Sportklub.

Medvedev otkrio recept kako poraziti najboljeg tenisera sveta!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 09:32 - 18.08.2019. 09:39 Priredio je spektakl! Danil Medvedev, Foto: AP Photo/John Minchillo * Rus je smanjio prednost u međusobnim duelima na 3:2 * Slavio je posle preokreta za 102 minuta igre * Svetski broj jedan je iskreno čestitao protivniku i rekao je da je bio nemoćan Osmi teniser sveta odigrao je sjajan meč u polufinalu Sinsinatija gde je savladao Novaka Đokovića sa 3:6, 6:3, 6:3.

Još jednom je pohvalio igru ruskog tenisera u polufinalu turnira u Sinsinatiju!

"Igrao je takozvani ruski rulet, na sve ili ništa. Upalilo je, svaka mu čast na hrabrosti", rekao je Đoković.

Iskreni Novak "skinuo kapu" Medvedevu, Rus je bio bolji takmičar ovog puta!

AUTOR: blic-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 18.08.2019. 08:42 Čestitao protivniku! Novak Đoković, Foto: (AP Photo/John Minchillo) * Drugi poraz zaredom protiv Medvedeva * Rus je smanjio prednost u međusobnim duelima na 3:2 * US Open počinje 26. avgusta Najbolji teniser sveta, Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru Masters serije u Sinsinatiju, pošto je od njega u polufinalu bio bolji Danil Medvedev.

Đoković je zadovoljan prikazanom igrom na ovom turniru, i konstantovao je da nije izgubio nijedan set do polufinala!

"Ne vidim puno nedostataka u igri. Ceo turnir sam bio dobar, imao sam i sada brejk šanse. Ipak, dok sam se opasuljio Medvedev je pogodio neke udarce, imao je brejk prednosti... Udarao je servise iz sve snage od 4:3 u drugom setu. Dešava se. Ipak, ako nastavim ovako verujem da imam dobra šanse na US openu" - rekao je Novak.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu