Nik Kirjos
EPA-EFE/JASON SZENES
Nik Kirjos, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Dokle više, svi teniski fanovi se pitaju već jako dugo! Dokle više trpeti sve ono što Kirjos radi kako van terena, a posebno na njemu.

Neviđena scena na terenu, sudija OPSOVAO Kirjosa! Publika nije mogla da veruje šta se desilo! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 18:32 Ponovo pravi probleme. Nik Kirjos, Foto: AP Photo/Charles Krupa Australijanac je dobio meč posle nešto više od dva sata igre, 6:3, 7:6 (1), 6:4 i sada ga očekuje susret sa Francuzom Antoanom Oangom. Kirjos je bukvalno bio poslednji teniser koji se plasirao u drugu rundu.

U meču prvog kola ovogodišnjeg Us Opena se svađao sa sudijom koji mu je čak u jednom trenutku odbrusio rečenicom "Hoćeš li da igraš j*beni tenis?". Naravno, posle meča ponovo je krivio sve oko sebe pa je tako za ATP rekao da je korumpiran i da ne želi da priča o nedavnoj kazni koju je dobio zato što je u hodniku tokom meča na turniru u Sinsinatiju polomio dva reketa. 

Nik Kirjos, Foto: AP Photo/Charles Krupa

Kao i uvek, taman kad smo pomisLILI da je to to od razmaženog Australijanca, stiže nam nešto čemu zaista nije mesto na sportskim igralištima.

Posle meča, kao što je i običaj, igrači dele autograme i ponekad, uz veliko insistiranje publike, daju neki deo opreme svom najvatrenijem fanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Da, to je uradio i Kirjos, ali opet je morao da učini nešto što je suprotno svim, ne samo sportskim, već kodeksima osnovnog vaspitanja i kulture. Pogledajte i sami:

Više nema dileme da australijski igrač ima ozbiljne probleme sa svojom psihom. U današnje vreme nije tabu posetiti određena stručna lica kojima je posao da ljudima pomažu na psihološkom planu. Vidljivo je da Niku Kirjosu nije potreban trener, već psihijatar. 

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!

 

Komentari (1)

rok

29.08.2019 12:23

Koji majmun.