Jelena i Novak Đoković
Youtube/Djoker Nole
Novak Đoković

EPA/Aeltcflorian Eisele

Novak Đoković, Foto: EPA/Aeltcflorian Eisele

* Novak i Jelena Đoković u braku su pet godina

* Imaju dvoje dece, Stefana i Taru

* Važe za jedan od najskladnijih parova u svetu sporta

 

Svi se sećamo kako su Englezi tokom Vimbldona pokazali svoje pravo lice kada je u pitanju Novak Đoković, pre svega tako što su ga na konferenciji za medije žestoko napadali novinari, a navijači na terenu burno navijali za njegove protivnike.

Srpski teniser je uzvratio vatru, ali na terenu. On im je na to odgovorio brutalnim izdanjem u finalu protiv Rodžera Federera, nakon čega je osvojio svoj peti vimbldonski pehar, a ukupno 16. na Gren slemovima.

Međutim, Ostrvljani idu još niže. Ne nameravaju da se zaustave, već nastavljaju udare na Novaka i njegovu porodicu i po završetku Vimbldona. Ponovo pišu o problemima u njegovom braku sa Jelenom, a glavni argument im je to što Jelena nije bila na finalu Vimbldona.

Novak Đoković i Jelena Đoković

screenshot

Novak Đoković i Jelena Đoković, Foto: screenshot

Iako je Đoković u izjavi posle meča objasnio zašto Jelena nije bila na tribinama i da je ostala u stanu sa ćerkicom Tarom, iako je posle meča na društvenim mrežama pokazala koliko joj je stalo do uspeha svog supruga, iako sada zajedno letuju u Hrvatskoj i slušaju romantične pesme Olivera Dragojevića uz muzikante na Korčuli, to listu "San" nije dovoljan dokaz da Jelena i Novak uživaju u svom braku.

PROČITAJTE JOŠ:

Listu "San" je sumnjivo i to što Jelena nije ništa napisala na društvenim mrežama povodom godišnjice braka nje i Novaka i podsećaju da je to radila u prošlosti.

"Jelena je uvek bila Novakova snaga, ali postoje spekulacije da imaju problema. Ne prisustvovati nijednom meču na Vimbldonu, iako je bila u Londonu, prilično je čudno s obzirom na to da je uvek isticala koliko je ponosna na njegov uspeh i koliko su jaki zajedno", kaže navodni izvor za "San".

Ne smemo zaboraviti da su Novaku takođe Englezi pre tri godine "pakovali" aferu o bračnim problemima i navodnoj aferi sa indijskom glumicom Dipikom Padukone.

Apsolutno nema sumnje da su se Novak i Jelena samo nasmejali, a odgovor nije mogao da bude bolji od snimka koji možete videti.

BONUS VIDEO:

Identična meč lopta za Rodžera Federera protiv Đokovića i Mareja!

 

Komentari (1)

Dragoljub

22.07.2019 15:46

Ja se bojim za Novaka. Zapadnim fašistima je i sport u stvari politika i dominacija a oni ne podnose da gube. Onako neprijateljsko navijanje protiv Đokovića je bilo zato što je Sloven,Srbin i pravoslavac koji se usudio da pobeđuje i rastura konstantno njihovog predstavnika i to u sportu za koji oni smatraju da je samo za višu klasu ...za aristokratiju. Pokušali su da ubiju Moniku Seleš i to namestili da je kao neki ludak ??? I Novaka će pokušati ako ne prestane da im dokazuje koliko je dobar