Marija Pereljo i Rafael Nadal
Profimedia
Marija Pereljo i Rafael Nadal

Profimedia

Foto: Profimedia

Par je uplovio u romansu još 2005, a bili su dobri poznanici i pre toga - poznavali su se preko sestre tenisera. Ćiska i Nadal važe za jedan od najmisterioznijih parova današnjice, s obzirom da se o njima zna vrlo malo informacija, a ona se godinama držala podalje od svog dečka, pa dugo čak nije ni posmatrala njegove mečeve niti mu pravila društvo na crvenom tepihu.

Pročitajte još:

To se poslednjih godina promenilo, ali je lepa crnka i dalje vrlo diskretna i nenametljiva, pa uprkos tome što mu je najveća podrška u svakom smislu, često nije fizički prisutna na tribinama dok Nadal igra neke od odlučujućih mečeva.

Za potrebe Nadalove biografije "Rafa" ona je objasnila zašto je to tako.

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara. To bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene... Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", rekla je ona.

Poraženi Zverev se pogubio na dodeli trofeja, žestoko uvredio Novaka Đokovića! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 13.10.2019. 13:09 Nije na vreme bacio pogled na rang listu. Medvedev, Đoković, Zverev, Foto: Twitter/Tennis TV Nemački teniser Aleksandar Zverev imao je samo lepe reči za Danila Medvedeva, nakon što je poražen u finalu Mastersa u Šangaju.

U istom inetrvjuu Marija je istakla i zašto se toliko trude da svoj odnos drže zadrže samo za sebe:

"Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim puno. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije."

Inače, ova skromna Špankinja je dve godine mlađa od Nadala, a diplomirala je na studijama menadžmenta i osiguranja. Svojevremno je radila u jednom osiguravajućem društvu, a danas je poslovni partner svom vereniku - radi kao direktor njegove humanitarne organizacije.

Bonus video: Ljubiša Tumbaković pred meč "orlova" u Litvaniji