Rafael Nadal
AP Photo/Charles Krupa
Rafael Nadal

AP Photo/Charles Krupa

Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Charles Krupa

Rafael Nadal osvojio je US open pobedom u finalu koje je trajalo gotovo pet sati. Španac je posle meča bio iscrpljen do krajnjih granica, o čemu je govorio njegov trener Karlos Moja.

Del Potro pecnuo Đokovića, onda je Srbin odgovorio u svom stilu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 10.09.2019. 16:35 Košarakši Srbije izgubili su u četvtini finala Svetskog prvenstva. Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel Selekcija Srbije nije ostvarila planirani uspeh i zbog poraza u četvrtini finala Svetskog prvenstva neće biti u prilici da se bori za jednu od medalja.

- Bila je to neverovatna mentalna bitka, pravi bokserski meč. Posle meča Rafa nije mogao da navuče farmerke, morao sam da mu pomognem. Bio je mrtav – ispričao je sklikovito Moja za radio stanicu SER.

Teniser doživotno suspendovan zbog nameštanja deset mečeva

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 10.09.2019. 14:03 Brazilski teniser Diego Matos doživotno je suspendovan iz profesionalnog tenisa i kažnjen sa 125.000 dolara zbog nameštanja mečeva. Foto: AP Photo / Christophe Ena Nezavisni antikorupcijski organ ustanovio je deset nameštenih mečeva 31-godišnjeg tenisera na ITF turnirima u Brazilu, Šri Lanki, Ekvadoru, Portugaliji i Španiji.

Moja smatra da Nadal tek može da pokaže svoj maksimum i pored hronične povrede kolena koja ga muči godinama. 

Šampionke upisale prestižni univerzitet

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 10.09.2019. 12:47 - 10.09.2019. 12:53 Teniserke Betani Matek Sands i Karolina Voznijacki upisale su se na Harvard. Voznijacki, Foto: EPA Justin Lane Uspešne sportistkinje upisale su Poslovnu školu na Harvardu, a uspehom van teniskog terena pohvalile su se putem društvenih mreža.

- Rafa nije udario u plafon. Još uvek ima prostora za napredak. Nastavićemo da radimo na tome, u to niko ne treba da sumnja – siguran je trener Moja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal je u Njujorku stigao do 19. gren slem titule u karijeri pošto je u finalu bio bolji od Medvedeva sa 3:2 u setovima. 

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...