Rafael Nadal
EPA/John G Mabanglo
Rafael Nadal, Foto: EPA/John G Mabanglo

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Marija Franciska Pereljo Ćiska krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ceremonija venčanja i svadbeno veselje održani su na Majorcu u u zamku iz 17. veka "Sa Fortalesa", koje se smatra najskupljim privatnim vlasništvom u Evropi. Ceo događaj bio je zatvoren za javnost, pa su zvanice smele da uđu na posed samo bez mobilnih telefona.

Među gostima su bili bivši kralj Španije Huan Karlos i njegova supruga Sofija, a iz sveta tenisa sve Španci: Felisijano Lopez, Marc Lopez, Haume Munar, David Ferer, Albert Kosta, Karlos Moja, Fransis Roig...

Par neće ići na svadbeno putovanje, jer Rafa planira da igra na Mastersu u Parizu, ali su oni praktično to već obavili, jer su nedavno bili na Bahamima.

Koliko god se Rafa i Ćiska trudili da sakriju detalje, slike su procurele...

Novak Đoković se pojavio u dresu Zvezde i sve šokirao! Na ovom mestu ga niko ranije nije nosio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.10.2019. 19:18 Došao na utakmicu dva kluba iz francuske lige u dresu svog voljenog. Novak Đoković, Foto: AP Photo/Andy Wong Prvi reket sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu, gde se sprema da privede sezonu kraju. Đokovića očekuju Masters u Parizu i završni Masters u Londonu.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja