Rafa Nadal
AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi
Rafa Nadal

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi

Rafa Nadal, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi

Španski teniser Rafael Nadal mora da se povuče sa Lejver kupa zbog povrede ruke. Španac je trebalo u nedelju da igra mečeve u dublu i singlu na Lejver kupu.

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal je rekao da ima upalu zbog koje mora da se odmara i zato će odložiti reket na neko vreme. Zbog toga će se povući sa Lejver kupa gde Evropa trenutno ima prednost protiv selekcije Sveta 7:5.

"Sjajno sam se proveo igrajući Lejver kup i razočaran sam što neću moći da igram u nedelju. Treba mi odmor jer imam neku upalu u ruci. Atmosefra je bila sjajna ovde u Ženevi i naravno da ću biti tu sa mojim saigračima kako bih podržao ekipu koja želi da osvoji Lejver kup", poručio je Rafa Nadal.

Federer u stilu iskusnih trenera SAVETOVAO Nadala: "Ajde malo spina, malo slajsa, kao nekada!" (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 09:32 - 22.09.2019. 09:42 U toku je održavane Lejver Kupa u Ženevi. Rodžer Federer i Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI Rodžer Federer i Rafael Nadal, uz Novaka Đokovića, smatraju se za najboljim igračima svih vremena.

Nadala će u dublu zameniti Stefanos Cicipas koji će igrati sa Rodžerom Federom, dok će u singlu protivnik Nika Kirjosa umesto nadala biti Dominik Tim.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana