Marija Pereljo i Rafael Nadal
Profimedia
Marija Pereljo i Rafael Nadal

Profimedia

Marija Pereljo i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

Marija, najveća podrška fenomenalnog sportiste, je skromna i nenametljiva devojka koja se retko pojavljuje u javnosti.

Nadalova izabranica ne voli javno eksponiranje, a redovna je podrška Špancu na turnirima gde se uglavnom pojavljuje svedeno obučena i bez šminke.

Pročitajte još:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Natural beauty ?

A post shared by Maria Francisca Perelló ♡ (@xiscaperellofans) on Jan 23, 2019 at 12:39pm PST

Ćiska, kako je Marijin nadimak, je jednog od najboljih tenisera sveta upoznala tokom školskih dana i to zahvaljujući Nadalovoj sestri Izabeli sa kojom je išla u odeljenje.

Marija je školovanje nastavila u Londonu gde je paralelno studirala biznis menadžment i engleski jezik, a kad je nadal dostigao današnje visine napustila je posao u osiguravajućem društvu kako bi vodila projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane pre skoro deset godina.

"Kad završim karijeru voleo bih da radim sa decom u Nadalovoj akademiji!"

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 12:31 Nekada veliki rivali, danas, ipak, veliki prijatelji. Rodžer Federer i Rafael Nadal, Foto: Salvatore Di Nolfi/Keystone via Rodžer Federer je juče objavio raspored turnira za 2020. godinu, najavio da će sigurno igrati u prvom delu sezone, zaključno sa Olimpijskim igrama u Tokiju.

Podsetimo, na današnjoj svadbi očekuje se više stotina gostiju, većina će do mesta venčanja stići autobusom, a na proslavi neće biti dozvoljeno nošenje mobilnih telefona. Osim porodica Marije i Nadala na ceremoniju su pozvane brojne poznate ličnosti, a kako pišu strani mediji na spisku gostiju nema političara.

Bonus video: Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo

 

Komentari (1)

Rdragica

20.10.2019 02:05

E jeste lepotica u pm ?...koliko je lepa cak ni sminku ne koristi...xaxaaa