Nadal i Marija
EPA Rafa Nadal Foundation Ho
Nadal i Marija

EPA Rafa Nadal Foundation Ho

Nadal i Marija, Foto: EPA Rafa Nadal Foundation Ho

Glamuroznom venčanju koje je održano daleko od očiju javnosti prisustvovale su stotine zvanica među kojima brojne poznate ličnosti.

Par koji je 14 godina u vezi na ovaj način je krunisao ljubav, a niz neobičnih odluka nastavili su i posle venčanja.

Pročitajte još:

Naime, ni 48 sati posle ulaska u brak Rafael Nadal na društvenim mrežama nije se oglasio ovim povodom što dodatno unosi mistiku u vezu tenisera i njegove supruge, a jedina objava Nadala otkad je stao na ludi kamen je zalazak sunca na Instagramu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on Oct 18, 2019 at 11:57am PDT

Glavni konkurent Novaka Đokovića u borbi za svetski tron na društvenim mrežama je još bez objave sa suprugom, čime je narušio nepisano pravilo mladenaca i izazvao konfuziju kod fanova, koji sa nestrpljenjem čekaju detalje iz zajedničkog života bračnog para.

Rafael Nadal

EPA Rafa Nadal Foundation Ho

Foto: EPA Rafa Nadal Foundation Ho

Par koji se potrudio da venčanje sakrije u potpunosti od javnosti, u velikoj meri je uspeo u tome imajući u vidu da su jedine dve fotografije mladenaca objavljene upravo zahvaljujući Fondaciji Rafa Nadal koju par zajedno vodi i koja se mahom bavi humanitarnim radom.

Slavlje u domu Novaka Đokovića, Jelena podelila divne vesti! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 11:58 Uloga roditelja je najlepša uloga koju igramo za života. Jelena Đoković, Foto: Printscreen Instagram / jelenadj Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera na svetu, često na svom Instagram profilu deli momente koji su na nju ostavili upečatljiv utisak. Jedan takav je podelila danas.

Sa druge strane, španski teniser ni na koji način se nije pohvalio činjenicom da je postao muž, što predstavlja presedan među javnim ličnostima, naročito jer je Nadal veoma aktivan na društvenim mrežama.

Bonus Video: Dragana Džajića brine jedna stvar pred veliki meč sa Totenhemom

 

 

Komentari (1)

Ja

22.10.2019 08:57

Samo sto slika koju je objavio, zalazak sunca nije posle vjencanja, nego dan uoci vjencanja.. Rafa je gospodin kako u sportu tako i u zivotu, supruga mu divna i skromna dama i mnogo srece im zelim..