Rafael Nadal - Fabio Fonjini Montreal 2019
Paul Chiasson/The Canadian Press
Rafael Nadal - Fabio Fonjini Montreal 2019

Paul Chiasson/The Canadian Press

Rafael Nadal - Fabio Fonjini Montreal 2019, Foto: Paul Chiasson/The Canadian Press

* Nadal pokušava da odbrani titulu osvojenu prošle godine

* U polufinalu igraće protiv pobednika duela Monfis - Bautista Agut

* U drugom polufinalu sastaju se Medvedev i Hačanov

Danil Medvedev plasirao se u polufinale Mastersa u Montrealu pošto je u četvrtfinalu savladao Dominika Tima 2:0 (6:3, 6:1). Medvedev je do mesta u polufinalu stigao bez većih problema posle samo 57 minuta igre.

Đoković i Kirjos u istom delu žreba! Moguć duel i protiv Lajovića!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 10.08.2019. 08:50 Turnir u Sinsinatiju počinje u ponedeljak. Novak Đoković, Foto: AP/Kin Cheung * Novak brani titulu u Sinsinatiju * Slobodan je u prvom kolu * U drugom kolu igraće protiv pobednika meča Sem Kveri - Pjer Ig Erber Obavljen je žreb za sedmi masters sezone koji će se sledeće nedelje grati u Sinsinatiju, a srpski teniser Novak Đoković imaće interesantan put do odbrane titule.

Njegov rival u polufinalu biće zemljak Karen Hačanov koji je bio veoma siguran u četvrtfinalu Rodžers kupa pošto je pobedio Nemca Aleksandra Zvereva rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Zverev je na ovom meču igrao veoma loše, a u prilog tome najbolje govori podatak da je imao osam duplih servis grešaka, dok Hačanov nije imao nijednu.

Aktuelni šampion Rafael Nadal plasirao se u novo polufinale Rodžers kupa, pošto je posle preokreta savladao Fabija Fonjinija 2:1 po setovima je bilo 2:6, 6:1, 6:2. Branilac titule u Montrealu neočekivano se mučio, posebno u prvom setu. Drugi i treći set bili su preslikani kao prvi, samo što je sada Nadal bio u glavnoj ulozi. 

PROČITAJTE JOŠ:

Nadal će se u borbi za drugo uzastopno finale boriti protiv pobednika duela Monfis - Bautista Agut. Nagradni fond turnira je preko 4,6 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...