Marej se raspravlja sa sudijom
Tanjug/AP
Marej se raspravlja sa sudijom

Tanjug/AP

Marej se raspravlja sa sudijom, Foto: Tanjug/AP

Nova šokantna vest - Endi Marej želi da igra na Australijan openu. Ništa ne bi bilo sporno, da organizatori grend slema u Melburnu nisu saopštili stroga pravila, ali deluje da mi mogli da ih volšebno promene zbog Škota. Trostruki grend slem i dvostruki olimpijski šampion, izašao je iz izolacije posle preležane korone i traži način kako da zaigra na Australijan openu.

Ko će osvojiti pehar u Melburnu?

 

Iako su organizatori jasno poručili da neće biti naknadnih dolazaka u Melburn, stiče se utisak da Mari pregovara sa ljudima iz Tenis Australija oko toga. Realno su mali izgledi da se teniser iz Danblejna, petostruki finalista u Melburnu, tamo zaista i nađe, s obzirom na činjenicu da se početak turnira bliži i da je tek preležao koronavirus.

Endijeva majka, Džudi, izjavila je u jutarnjem programu BBC da još ništa nije izvesno kada je reč o Endiju.

- Kod kuće je u Sariju, koliko sam razumela, danas završava period izolacije, mada ostaje još da vidimo šta će biti za Australijan open - izjavila je Džudi.

Endi bi, u slučaju da dobije specijalnu dozvolu vlasti u Australiji, morao da prođe test i bude negativan, a onda bi morao dve nedelje u karantin u Melburnu. Da li bi imao dovoljno vremena do početka turnira, ostaje da se vidi.

PROČITAJTE JOŠ: