Mandarina o Novaku
Instagram/lareina1134
Kristina Mandarina

Instagram/lareina1134

Kristina Mandarina, Foto: Instagram/lareina1134

Popularnost preko noći i ne sa prevelikim povodom je nešto što odlikuje današnje vreme. Tako je i sa atraktivnom prodavačicom mandarina iz Zagreba Kristinom Penevom. Kada je postala "slavna" batalila je prodaju voća i sada svi licitiraju da li će se pojaviti u nekom rijalitiju. Iako je lopta nešto što se vezuje za nju (mandarine, a ne ono drugo), o sportu ne zna previše. Ipak, čula je za jednog Srbina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Novak Đoković

EPA Kiyoshi Ota

Novak Đoković, Foto: EPA Kiyoshi Ota

"Srpske sportiste ne pratim i nemam pojma ništa o sportu nažalost, ali naravno da znam za Novaka Đokovića. On je legenda", poručila je Kristina.

Mihajlovićeva ćerka surovo iskrena posle onoga što se dogodilo u nedelju, ovoliko emocije je teško podneti...

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 22:42 - 07.10.2019. 22:56 Nije ostala ravnodušna. Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha Viktorija MIhajlović, jedna od dve ćerke srpskog trenera Siniše Mihajlovića, oglasila se posle Sinišine utakmice sa ekipom Lacija. Mihajlovićeva Bolonja odigrala je 2:2 sa ekipom Lacija, a na klupi je posle duže pauze bio srpski stručnjak.

Nole je tolika zvezda da za njega znaju i oni koji o sportu nemaju pojma. I za njih je legenda. Dovoljno govori koliki brend je Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!