Đorđe Đoković i Tijana Ralić
instagram/tijanaaar
Đorđe Đoković i Tijana Ralić

instagram/tijanaaar

Đorđe Đoković i Tijana Ralić, Foto: instagram/tijanaaar

* Ona je upisala Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi zatim dobila stipendiju za nastavak školovanja na jednom prestižnom univerzitetu u Milanu

* Za Đorda je njihov otac Srđan rekao da je bio najtalentovaniji od sve braće, barem kada je tenis u pitanju 

* Trenirao je na akademiji Nikole Pilića ali nije bio posvećen kao Novak

Najmlađi brat svetskog broja jedan Novaka Đokovića, Đorđe, stavio je tačku na vezu sa Tijanom Ralić. Njih dvoje bili su u romansi pune četiri godine, a tokom veze sve je bilo idilično.

Nadal odlučio da krene stopama Federera i Đokovića, posle ovoga će igrati još bolje! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 11:14 Prepisuje uspešan recept! Nadal i Perelo, Foto: twitter/Tennis * Zajedno su od 2005. godine * Završila je studije menadžmenta i ekonomije i radila je u jednom osiguravajućem društvu * Danas je direktorka Fondacije "Rafael Nadal" i veoma je posvećena humanitarnom radu Nadalova izabranica je lepa Marija Fransiska Pereljo, koju mediji zovu i nadimkom Ćiska.

Oni su često putovali zajedno, a Tijana je te fotografije uredno delila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona trenutno živi u Milanu, gde studira na jednom prestižnom fakultetu, te je par bio razdvojen jer je za to vreme Đorđe vredno radio u Srbiji.

"On je Novak, sigurno želi da mi pokaže zašto je svetski broj jedan!"

AUTOR: sportske-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.08.2019. 12:48 Polufinale Đoković - Medvedev na programu je u subotu u ponoć po srednjoevropskom vremenu. Novak Đoković i Danil Medvedev, Foto: twitter/tennisnewschan1 * U drugom polufinalu sastaće se Francuz Rišar Gaske i Belgijanac David Gofan * Đoković je prvi nosioc na turniru u Sinsinatiju * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Ruski teniser Danil Medvedev očekuje veoma težak meč sa prvim igračem sveta Novakom Đokovićem u polufinalu Masters turnira u Sinsinatiju.

"Dorđe i Tijana su bili posvećeni svako svojim obavezama. Ona studira, on radi, pa je logično što su se emotivno udaljili. Takođe, razdvojenost je učinila svoje, pa su shvatili da su se emocije postepeno ugasile "- započinje priču izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Magical night? #laureusworldsportsawards

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on Feb 19, 2019 at 9:15am PST

"Njihova veza je bila ozbiljna i harmonična, ali su oboje jako mladi. Rastali su se u dobrim odnosima, nisu nikada ni bili skloni svađama, pa tako su i ovaj put rešili sve civilizovano, u najboljem mogućem redu" - govori izvor Pinka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

City of #love....?

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on Nov 4, 2018 at 4:33am PST

PROČITAJTE JOŠ: