Marion Bartoli
Profimedia
Marion Bartoli

Profimedia

Marion Bartoli 2013. godine, kada je osvojila Vimbldon, Foto: Profimedia

Marion Bartoli (31) fanovi više ne prepoznaju. Čuvena teniserka koja je 2013. godine osvojila pehar na Vimbldonu se prepolovila zbog misteriozne bolesti koju ima.

Za samo nekoliko meseci izgubila je više od 20 kilograma, a lekari još ne mogu da utvrde sa čim se to njen organizam bori.

Bartolijeva kaže da je postala alergična na sve.

- Moje telo odbija svakog dana odbija sve više i više stvari. Smeta mi hrana, čak i elektronski uređaji. Nosim rukavice kad koristim mobilni telefon, da ne bih dobila osip. Ne smem ni da se kupam vodom sa česme. Moj život je noćna mora - rekla je Bartolijeva koja sumnja da je misterioznu bolest dobila u februraru, tokom svog boravka u Indiji.

Marion Bartoli

Profimedia

Marion Bartoli uslikana ove godine na Vimbldonu, Foto: Profimedia

- Posetila sam Indiju u sklopu promocije tenisa u toj zemlji, a onda sam otputovala u Njujork. Tad sam prvi put osetila umor i malaksalost. Prvo sam to pripisivala dugim putovanjima, čestim promenama vremenskih zona, ali je situacija iz dana u dan postajala sve gora - objasnila je bivša teniserka.

Ona je rekla da nema poremećaje u ishrani kako misle mnogi njeni fanovi i kaže da je uradila brojne analize krve prethodnih meseci i da su lekari potvrdili da u organizmu ima virus, ali da još ne znaju koji.

Ona bi od ponedeljka trebalo da počne sa specijalnim lečenjem, za koji veruje da će joj pomoći da ozdravi.

Komentari (5)

Slavko

08.07.2016 13:44

U Indiji ima gomila bolestina nepoznatog porekla tamo je sigurno nesto navukla

Maki

08.07.2016 15:38

Pokupila iz vode u Indiji, neke amebe, garant...

meda

08.07.2016 17:15

Indija je drugi svet! Ko zna sta je mucenica navukla tamo. Neki virus, bakteriju, ne daj Boze, amebu. Zelim joj da se oporavi.

stručno

08.07.2016 19:13

Prokleta država gde siromasi su sluge bogatim.Njihova vera kaže da siromašan je po božijoj kazni i moraju biti sluge.

Sanja

09.07.2016 00:51

Daleko bilo da nije lajmska bolest od krpelja to je i Australijska teniserka dobila i godinama vec boluje SAMANTA STROSUR ,TO JE VRLO TESKO UTVRDITI ,ALI NJEN TATA JE LEKAR I ON NAJBOLJE ZNA