Novak Đoković  i Miloš Raonić
EPA-EFE/FRANCIS MALASIG
Novak Đoković  i Miloš Raonić

EPA-EFE/FRANCIS MALASIG

Novak Đoković i Miloš Raonić, Foto: EPA-EFE/FRANCIS MALASIG

Miloš Raonić je mišljenja kako je Novak Đoković uglavnom pozitivno predstavljao igrače, ali da će mu posle Adria Tura biti potrebno neko vreme da povrati poverenje.

"Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako Gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Posle svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga... Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju s kojom se suočavamo, biće mu potrebno neko vreme da povrati poverenje", rekao je Raonić u intervjuu za kanadski TSN.

Kanadski teniser crnogorskog porekla smatra da su nekorektni komentari oca Novaka Đokovića prema Grigoru Dimitrovu. Podsetimo, Srđan je rekao da je bugarski teniser naštetio Srbiji, Hrvatskoj i porodici Đoković.

Novak Đoković i Miloš Raonić

EPA Francis Malasig

Novak Đoković i Miloš Raonić, Foto: EPA Francis Malasig

"To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju, možda Novakov oldazak na košarkašku utakmicu na kojoj se sreo sa Jokićem koji je posle bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: 'U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire?".

On kaže da je ozbiljno razmišljao kada je dobio poziv da učestvuje na Adria turu.

"Nikada nisam igrao pred svojom rodbinom u Crnoj Gori, pred bakom, tetkama i ujacima. Jesam razmišljao, ali uz US open, nisam se video kako putujem u Evropu i potom nazad, osećao sam da je to bespotrebni rizik. Takođe, razumeo sam da verovatno neće biti publike, a naročito se ne bih osećao komfornim sa promotivnim događajima koji su se održali", zaključuje 29-godišnjak.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Djoka

28.06.2020 12:18

Aman novinari zaboravite na crnogorce. Najveci je Raonic koji godinama pljuje po Djokovicu. Pustite ga neka igra i sanja o pobedi protiv Novaka, Njegova zloba je velika i ne treba ceprkati po njegovim izjava u proslosti. Ja , kao i svi pravi Srbi , pitam ko je on ?