Novak Đoković
Youtube/Tennis Channel
Novak Đoković

Youtube/Tennis Channel

Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvojio turnir u Tokiju, a kao što znamo nakon US Opena je imao problema sa ramenom.

U to vreme je izbacio tvit zahvalnosti na podršci koju je dobijao zbog povrede zbog koje se ranije već požalio pratiocima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Hvala vam svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman za sledeći turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima. Hvala vam još jednom", napisao je Novak.

tvit Novaka Đokovića

Twitter/DjokerNole

tvit Novaka Đokovića, Foto: Twitter/DjokerNole

Jedan odgovor na njegovu objavu je bio hit.

"Matori, utucaj crnog luka i stavi na rame, ima da budeš ko nov... Srbija do Tokija", napisao je jedan pratilac i izazvao gomilu pozitivnih reakcija i osmeha.

Krenuli ka kolima, Hrvati ih isprebijali, jedan u bolnici! Kamere sve zabeležile!

AUTOR: Vecernji.hr/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 17:46 - 15.10.2019. 17:54 Ovakve scene se prečesto ponavljaju. Huligani, Foto: EPA/Thibault Vandermersch Nekoliko mladića sukobilo se ispred ugostiteljskog objekta u Vukovaru, a povređena su i tri Srbina. Utvrđeno je kako je šest navijača, u dobi od 18 do 25 godina fizički napalo tri mladića srpske nacionalnosti, starosti od 24 i 23 godine.

Ostaje samo pitanje da li je Đoković poslušao savet i da li mu je zapravo crni luk pomogao da zaigra u Tokiju i osvoji takmičenje.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja