Endi Marej
EPA How Hwee Young
Endi Marej

EPA How Hwee Young

Endi Marej, Foto: EPA How Hwee Young

Britanski teniser Endi Marej polako se vraća u staru formu posle operacije kuka. Britanski teniser pobedom je počeo turnir u belgijskom Antverpenu pošto je pobedio domaćeg igrača Kimera Kopejansa sa 2:0 po setovima je bilo 6:4, 7:6.

Beker: "Ne mogu da kažem da je Federer najbolji svih vremena" (FOTO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 15.10.2019. 19:20 Federer je sigurno najvoljeniji i teniser koji ima najviše navijača. Boris Beker, Foto: Associated Press Boris Beker, legendarni nemački teniser, kaže da je teško porediti porediti generacije i reći ko je najbolji teniser svih vremena.

Endi je do pobede došao dosta teško, gledajući na partije koje je pružio na prethodnim turnirima. Poveo je sa brejkom u prvom setu, ali tu prednost izgubio, da bi konačni brejk napravio kada je rival servirao za 5:5.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugom setu viđena je još veća borba, a na kraju je odlučen u taj - brejku. Tu je takođe bilo dosta oscilacija za nekada najboljeg na svetu, ali je meč uspeo da privede kraju.

Trenutno 243. teniser sveta po prvi put je pobedio Kopejansa, a u drugom kolu sastaće se sa boljim iz duela Kuevas – Delijen.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja