Endi Marej
EPA/Julian Smith
Endi Marej

EPA/Julian Smith

Endi Marej, Foto: EPA/Julian Smith

* Marej je ove godine osvojio dubl u Kvinsu 

* Eliminisan je u prvom kolu singla u Sinsinatiju i Vinston - Sejlemu

* Mari je poslednji čelendžer igrao 2005. u Monsu

Britanski teniser Endi Mari naredne nedelje učestvovaće na čelendžeru u Majorci.  Britanac je odlučio da ne igra na US openu, posle poraza u prvom kolu Sinsinatija i Vinston - Sejlema.

"Više nikada neću izgubiti od te male ku*ke!" Serena mrzi Mašu, a kako i ne bi kad joj je preotela titulu ali i muškarca! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 09:47 On se najpre zabavljao sa Serenom, a onda i sa Šarapovom. Serena Vilijams i Marija Šarapova, Foto: twitter/indiatvnews * Šarapova je Sereni nanela jedan od najtežih poraza u karijeri, 2004. u finalu Vimbldona.

Sinsinati je Endiju bio prvi turnir po povratku u singlu, a kako sada stvari stoje trenutno mu je možda bolje da se posveti dublu pošto je već  osvojio jednu titulu u dublu i to sa Felisijanom Lopesom na prestižnom tunriru u Kvinsu.

Poznat raspored programa, evo kada Đoković počinje pohod ka odbrani titule!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 08:50 Igraju i Lajović, Kecmanović, Đere, Tipsarević i Jorović! Novak Đoković, Foto: AP Photo/John Minchillo * US Open počinje 26. avgusta * Srpski teniseri Lajović, Đere, Tipsarević i Đoković su u istom delu žreba kao i Đoković!

Mari će se vratiti na čelendžer nivo prvi put od 2005. godine, a učestvovaće na turniru koji se održava na akademiji Rafaela Nadala. Ovo nije prvi slučaj u skorijoj prošlosti da bivši Top 5 teniser pokušava da povrati ritam na čelendžerima, pošto je istim putem prošle godine išao Kei Nišikori osvojivši titulu u Dalasu.

PROČITAJTE JOŠ:

Mari je poslednji čelendžer igrao 2005. u Monsu, kada je došao do četvrtfinala, a vlasnik je dve titule na tom nivou. Turnir u Nadalovoj akademiji igra se na betonu za nagradni fond od 46.600 evra.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...