Endi Marej i Novak Đoković
EPA/JOSE MENDEZ
Endi Marej i Novak Đoković

EPA/JOSE MENDEZ

Endi Marej i Novak Đoković, Foto: EPA/JOSE MENDEZ

- Zapravo sam o tome i razgovarao sa Novakom kada smo nas dvojica imali 'lajv' na instagramu. Rekao sam mu tada da je bilo perioda u njegovoj karijeri kada bih rekao da je mentalno jači od Rafe - rekao je Marej.

Ipak, kada se u obzir uzme "sve", Škot tvrdi da je Nadal jači od Đokovića.

- Ako gledamo karijeru kao celinu, svaki meč na svakom turniru u karijeri... Recimo, prošle nedelje govorilo smo o tome u kakvom je Novak mentalno stanju, kako se oseća – za to nikada nismo zabrinuti kada je o Rafi reč. I nikada nisam zabrinut kada je o Nadalu reč, nikada ne mislim da će njemu biti problem motivacija ili mentalni aspekt igre. Zato bih pre odabrao Rafu kao mentalno jačeg igrača - dodao je Marej.

Jedno je sigurno ove njegove reči neće se svideti navijačima Novaka Đokovića.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Bhm

30.11.2020 00:53

Apsolutno tacno!Rafa kad izađe na teren uvek ima neopisivu želju za pobedom a moze da izgubi zbog nekih drugih stvari kao sto su povreda,kondicija ili jednostavno los dan ali zelja i mentalno jasan stav nikad ne dolazi u pitanje.Novak kad izađe na teren odmah vidiš kako će proći,da li čisto i lagano pobedujr,dali gubi ili će biti kralj drame,nikad nisi na cisto kako će tog dama biti raspoložen i to je najveća razlika.