Ana Ivanović
Instagram: anaivanovic
Ana Ivanović

Instagram/anaivanovic

Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic

Ko je pre nekoliko godina pomnije pratio ženski tenis dobro zna ko je Kim Klajsters.

Višestruka šampionka Gren slem turnira u međuvremenu se povukla iz profesionalnog tenisa, što ne znači da joj je opalo interesovanje za "beli sport".

Kim Klajsters

AP

Kim Klajsters, Foto: AP

Belgijanka je u izjavi za B92 iz Melburna rekla da je i dalje u kontaktu sa Anom Ivanović, s kojom se jako lepo slagala dok su zajedno putovale po turnirima širom sveta.

“Da, ponekad se čujem sa Anom. Doduše, ne tako često kao ranije. Svi smo povezani, ona i ja smo oduvek bile dobre drugarice. Mislim da smo se prošli put ovako na duže videle na Grend slem turniru u Parizu, kada je imala i onu ceremoniju na Centralnom terenu Rolan Garosa. Prošlo je dosta vremena. Susrele smo se pre dve nedelje nakratko u Sidneju, ona je ovde na odmoru sa porodicom”, kaže Klajstersova.

Ana i Bastijan Švajnštajger

Instagram

Ana i Bastijan Švajnštajger , Foto: Instagram

Kim je u braku sa američkim košarkašem Brajanom Linčom, imaju troje dece, ćerku Džejdu i sinove Džeka Leona i Blejka Ričarda. Ana i Bastijan Švajnštajger su prošle godine postali roditelji.

“Jako mi je drago što vidim da je Ana srećna i zadovoljna i da je oformila porodicu, to joj je oduvek bila velika želja. Vidim da zaista uživa u novoj ulozi uz supruga i sina. Život može da bude lepo i van tenisa”, rekla nam je Klajstersova.