Dušan Lajović
AP/Claude Paris
Dušan Lajović

AP/Claude Paris

Dušan Lajović, Foto: AP/Claude Paris

Dušan Lajović u paru sa Nikolom Čačićem zaustavljen je na startu takmičenja u konkurenciji dublova na turniru u Moskvi.

Medvedev otkrio šta mu je potrebno da bi prestigao Federera!

AUTOR: Spotklub-Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 14.10.2019. 16:43 Još mnogo toga. Danil Medvedev, Foto: AP Photo/Andy Wong Prošle godine u Vašingtonu Medvedev je bio 63. teniser sveta, a poražen je u drugom kolu. U pripremi za turnir, izgubio je na treningu set od Luke Puja sa 6:0.

Srpsko dubl poražen je od novozelandsko - austrijske kombinacije Markusa Danijela i Filipa Osvalda sa 2:1 po setovima je bilo 6:3, 4:6, 6:10 polse sat i 21 minuta igre.

Federer otkrio da li će učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 15:58 Švajcarski teniser Rodžer Federer, rekorder sa 20 gren slem titula, izjavio je da će igrati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Foto: AP Andy Wong "Posle dugog razgovora sa mojim timom doneo sam odluku da između Vimbldona i US opena nastupim u Tokiju.

Lajović i Čačić su odlično počeli meč, napravili dva brejka i osvojili prvi set. Do same završnice drugog seta nije bilo brejkova, da bi Danijel i Osvald u devetom gemu napravili brejk i izjednačili. U super taj-brejku su Danijel i Osvald dominirali od početka i na kraju stigli do trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Lajović i Čačić su pre samo nekoliko nedelja uspeli da osvoje turnir u kineskom Čengduu.

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju