Aleksandra Krunić
Profimedia
Aleksandra Krunić

Profimedia

Aleksandra Krunić, Foto: Profimedia

* Rođena je 1993. godine

* Tenis je počela da igra sa sedam godina

* U borbi za finale u Njujorku Krunić i Aojama će igrati protiv Margarite Gasparjan i Monike Nikulesku

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u polufinale dubla na turniru u Njujorku. Krunićeva je u paru sa Šukom Aojamom pobedila Raluku Olaru i Džaosuan Jang sa 2:1 u setovima (0:6, 6:1, 11:9), za sat i 19 minuta igre.

Želeli da izbace našu zajednicu u Nici na ulicu, ali OSTALI SU DEBELO RAZOČARANI!

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:08 - 21.08.2019. 17:17 Prelepe vesti iz Francuske! Novak Đoković i crkva u Nici, Foto: instagram/djokernole Mala srpska pravoslavna kapela u okrugu luke u Nici postala je nepoželjna za naslednike bivšeg vlasnika mesta, zakup je istekao, ali okružni sud je odbio zahtev za izbacivanje.

 

Potpuno neverovatni prvi set je tandem Olara - Jang dobio bez izgubljenog gema i sa čak tri napravljena brejka. One su u šestom gemu iskoristile drugu set loptu i povele sa 1:0.

Sudnji dan za Srpsku pravoslavnu crkvu u Nici koju potpomaže Novak Đoković! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.08.2019. 12:18 - 21.08.2019. 12:45 Posle smrti vlasnika ove građevine pre dve godine, njegovih šest naslednika je odlučilo da proda građevinu! Novak Đoković i crkva u Nici, Foto: instagram/djokernole * On je posetio ovu crkvu krajem prošle godine * To je mesto gde se okuplja srpska zajednica u Francuskoj * Crkvu Uspenja Presvete Bogorodice u Nici su osnovali izbegli Rusi 1920.

 

Usledio je još neverovatniji drugi set - u sedam gemova su viđena čak četiri brejka, ali tri ovoga puta na strani Aojame i Krunićeve. Jako zanimljiv bio je i odlučujući set u kome je srpsko - japanski dubl uspeo da spasi dve meč lopte, osvoji četiri uzastopna poena i plasira se u polufinale turnira. 

PROČITAJTE JOŠ:

Protivnice u borbi za finale biće im Margarita Gasparjan i Monika Nikulesku.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Trening fudbalera Crvene zvezde na stadionu "Švajcarska Vankdorf"!