US Open
AP
US Open

AP

US Open, Foto: AP

Peđa Krstin nije uspeo da se plasira u polufinale kvalifikacija za US Open. Srpski teniser poražen je od Australijanca Akire Santilana rezultatom 0:2 (1:6, 4:6).

Polufinalista Rolan Garosa neće igrati na US Openu! Nezapamćena TRAGEDIJA potresa teniski svet!

AUTOR: 24sata.hr/V.Ž. DATUM I VREME: 20.08.2019. 17:58 - 20.08.2019. 18:28 Još uvek nije poznat uzrok smrti Stadion Artur Eš, US Open, Foto: usopen.org * Amanda Anisimova je američka teniserka * Izgubila je u polufinalu Rolan Garosa od kasnije pobednice Ešli Barti * Trebalo je da bude nosioc na US Openu Jedna od najboljih mladih teniserki na svetu, najmlađa među prvih 100, Amanda Anisimova (WTA 24) otkazala je nastup na US Openu koji počinje sledeće nedelje.

Već u prvom setu bilo je jasno da će Krstin teško izboriti ulazak u narednu rundu, pošto je Santilan za samo 19 minuta, i uz dva brejka, ovaj period rešio ubedljivo u svoju korist, prepustivši Srbinu samo jedan gem.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugom setu vladala je mnogo veća neizvesnost. Do devetog gema igralo se poen za poenom, a onda je momak japanskog porekla brejknuo Krstina i poveo sa 5:4, da bi zatim uz dosta muke (40:30) iskoristio prvu meč loptu i prošao u sledeće kolo. Zanimljivo da Peđa Krstin na ATP listi zauzima 209. mesto, dok je Santilan plasiran na 210. poziciji.

BONUS VIDEO

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!