Filip Krajinović
AP Photo/Lynne Sladky
Filip Krajinović

AP Photo/Lynne Sladky

Filip Krajinović, Foto: AP Photo/Lynne Sladky

Srpski teniser Filip Krajinović stigao je do polufinala ATP turnira Serije 250 u Stokholmu.

PROČITAJTE JOŠ:

Krajinović je u četvrtfinalu turnira u Švedskoj savladao Japanca Jošihita Nišikou u dva seta sa 6:3, 6:4. Naš igrač je sjajno servirao, imao 5 as udaraca i osvojio više od 70% poena na oba servisa.

Još bolje je napadao servis Japanca, imao je 11 brejk šansi, a iskoristio je četiri što mu je donelo ubedljivu pobedu za 75 minuta igre

Krajinović će u polufinalu Stokholma igrati sa pobednikom duela između petog nosioca Pabla Karanjo-Busta i Amerikanca Sema Kverija.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Denis Šapovalov – Sedrik-Marsel Štebe i Janko Tipsarević – Juiči Sugita, pa je moguće i srpsko finale u Švedskoj.

Prvo je Jelena skočila sa velike visine pa onda i Novak! Đokovići zajedno pobeđuju fobije, uplašeni Stefan navijao za mamu i tatu iz daljine! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.10.2019. 18:42 Zabava za celu porodicu! Jelena, Novak I Stefan, Foto: printscreen Najbolji teniser sveta, Novak Đoković uživa sa svojom porodicom pred završetak sezone! On je na svom Instagram nalogu podelio "story" kako Jelena skače sa stepenica na veliki dušek.

Turnir u Stokholmu igra se za nagradni fond od 635.750 evra.

BONUS VIDEO:

Prazan stadion u Viljnusu