Novak Đoković, Filip Krajinović
AP/Hamish Blair
Novak Đoković, Filip Krajinović

AP/Hamish Blair

Novak Đoković, Filip Krajinović, Foto: AP/Hamish Blair

Krajinović je presrećan što će igrati na Serbia openu.

- Ovo je turbulentna sezona, sve je neočekivano, ali sam jako srećan što igram u Beogradu. Nažalost, neće biti publlike, ali takva je situacija. Srećan sam što spavam u svom stanu, nekako sam navikao da sam u hotelima, pa mi je malo čudno da imam turnir i da mogu da spavam u svom krevetu, tako da sam jako srećan zbog toga – podvukao je Krajinović.

U prvom kolu, Krajinović će igrati protiv Italijana Stefana Travalje. 

- Radujem se što igram protiv Travalje, koji je jak igrač. Mislim da je 60. igrač na svetu i voli da igra na šljaci, čeka me izuzetno težak meč, ali nadam se da ću sada biti bolji. Jednom smo igrali u tri seta, očekujem ponovo težak duel – rekao je Krajinović.

Dueli sa velikim prijateljem Novakom Đokovićem su uvek zanimljivi. Krajinović se našalio na svoj, ali i račun Novaka Đokovića.

- Imam da mu poručim da se izvukao što nismo u istom delu žreba. Šalim se, naravno, svi mi znamo ko je Novak, ali srećan sam što ćemo svi igrati na domaćem terenu. Radujem se što i on igra i što svi imamo šansu da se pokažemo. Ja sam uvek igrao dobro u Beogradu, drago mi je što smo se okupili, imaću danas sa Novakom trening, videćemo u kakvom će raspoloženju biti, možda ga pustim na treningu – našalio se Krajinović.