Nik Kirjos i Džek Sok
EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI
Nik Kirjos i Džek Sok, Foto: EPA-EFE/MARTIAL TREZZINI

Australijski teniser Nik Kirjos izgubio je od Rodžera Federera na Lejver kupu sa 6:7, 7:5, 10:7, ali će meč ostati upamćen, kao po običaju kad je su u pitanju lik i delo Nika Kirjosa, po nečemu što nema veze sa terenom.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, uvek problematične izjave Australijanca ni sada nisu izostale. On je ponudio krajnje čudno objašnjenje uzroka svog poraza.

On je po sopstvenom priznanju na tribinama ugledao prelepu devojku koja ga je zaludela do te mere da bi je oženio.

- Biću potpuno iskren. Video sam dobru devojku na tribinama i izgubio sam koncentraciju. Odmah bih joj ponudio da se uda za mene - rekao je Kirjos.

Ovakva izjava je iznervirala mnoge, pa se tako može pronaći pitanje ne Tviteru: Zašto se ponaša kao mali dečak u školi?

Porodica Dobrodolac zanemela kada je na svojoj njivi ugledala najboljeg tenisera sveta! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 22:40 Novakova poseta izazvala veliku pažnju. Novak Đoković, Foto: instagram.com/djokernole/ Porodica Dobrodolac iz Brzeća nadomak Kopaonika imala je tu čast da im Novak Đoković pomaže da sakupljaju krompir iz njive i utovare ga u prikolicu.

Tim Sveta, u kom se nalazi i kontroverzni Australijanac, u ukupnom skoru gubi od selekcije Evrope sa 7:5, a Nik se već u nedelju vraća na teren gde će od 13:30h igrati protiv Rafaela Nadala, a budući da je njehov odnos sve samo ne prijateljski, u najavi nas očekuje zanimljiv meč.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana