Novak Đoković Pablo Karenjo Busta
AP/Seth Wenig
Novak Đoković Pablo Karenjo Busta

AP/Seth Wenig

Novak Đoković Pablo Karenjo Busta, Foto: AP/Seth Wenig

Novakov rival u osmini finala Španac Pablo Karenjo-Busta rekao je da su sudija i supervizor doneli pravu odluku kada su diskvalifikovali Novaka Đokovića sa Otvorenog prvenstva SAD.

- Pravila su pravila. Sudija i supervizor su uradili pravu stvar, ali nije bilo lako doneti takvu odluku - rekao je Karenjo-Busta posle meča sa Đokovićem, u kom je srpski teniser diskvalifikovan zbog toga što je lopticom pogodio linijskog sudiju. - Nisam video taj momenat, gledao sam u svog trenera i slavio brejk. Tek posle sam video da je sudija na podu. Bio sam u šoku.

Da li su sudije s namerom diskvalifikovale Novaka?

 

Rekao je da je u trenutku rasprave Đokovića sa sudijom bio koncentrisan na meč, kao da će da se nastavi:

- To je trajalo tako dugo. Na kraju, Novak mi je pružio ruku. Mislim da nije bilo namerno, ne mislim da bilo ko od nas može tako nešto da uradi sa namerom. To je bio samo momenat, loša sreća.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Lavica

07.09.2020 15:48

+++++ a ti spanac prva tvoja izjava je bila nisam video nista..... a nakon toga pravilna odluka sudija..... pa kako to prvo da nisi video nista a onda kazes pravilna odluka, kako to moze da bude..... sta si ti drveni advokat sudijama ili nesto drugo.... lepo ti je sada proso si dalje..... sramoto jedna , ti si kolega i teniser...... bolje cuti kada nisi video nista, nego ne smes nista drugo da kazes....