Nadal, Đoković  i Federer
printscreen
Rafael Nadal

EPA-EFE/Juanjo Martin

Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Rafael Nadal, Novak Đoković i Rodžer Federer su već nanišanili 2020. godinu! Njih trojica će se susresti prvi put u novoj sezoni tek 20. januara na Australijan openu, prvog Grend slemu u sezoni, gde će Novak braniti titulu, a Španac će pokušati već tada da prestigne Švajcarca!

Posle završenog Dejvis kupa u Madridu  na kom su učestvovali Novak i Rafa, "velika trojka" je uzela jednu nedelju odmora!

Nadal je otputovao u Pariz zajedno sa celom porodicom, oni su kolektivno posetili Diznilend!

To nije prvi put da Španac provodi odmor u ovom zabavnom parku! 

On se vratio treninzima u ponedeljak drugog decembra i trebalo bi zajedno sa Novakom da nastupe na turniru u Abu Dabiju koji se održava 21. decembra!

Nole je odlučio da ovog puta poseti egzotičnu destinaciju kao što je Bali, a tamo nije ispuštao reket! Posetio je centar za mlade i dao je mnogo savetima ko zna možda i nekim budućim zvezdama u tenisu!

Kakav je Nole kralj! Svoje vreme koje retko ima da se odmori je potrošio za svoje fanove i decu! 

Đoković bi posle Nove godine trebalo  da učestvuje i na ATP turniru Adelejd serije 250, to će mu oslužiti kao uvertira za Australian open!

Federer je totalno drugačija priča od ove dvojice. On vreme provodi u svojoj skupocenoj rezidenciji u Dubajiu nakon što je odigrao četri turnira u Južnoj Americi!

Rodžeru će prvi turnir biti Australijan open!

Što se tiče ostalih tenisera, Maldivi se čine kao generalni izbor! Medvedev, Kačanov, Cicipas i Zverev su tamo punili baterije!